Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AAAuto Wrocław Opinie
06-23-2018, 09:14 PM
Post: #11
RE: AAAuto Wrocław Opinie
No najlepiej poczytać opinie o AAA Auto w wizytówce Google - obecnie mają ich ok 400 i większość negatywne
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-23-2018, 09:25 PM
Post: #12
RE: AAAuto Wrocław Opinie
Opinia o AAAauto jest raczej powszechnie znana. Ja się cały czas dziwie, że taka firma z takim podejściem do klienta i jeszcze z takimi opiniami w internecie cały czas otwiera oddziały w całym kraju. Co więcej ceny u nich nie są wcale niskie, normalne rynkowe
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-23-2018, 09:31 PM
Post: #13
RE: AAAuto Wrocław Opinie
Mi zaproponowali kupno mojego samochodu za gotówkę jak wystawiłam swój na sprzedaż albo zamianę na jedeno z ich aut. Na miejscu jednak okazało się że cena którą początkowo proponowali uległa zaniżeniu prawnie o połowę!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-23-2018, 11:44 PM
Post: #14
RE: AAAuto Wrocław Opinie
CZY MOŻECIE PODAĆ NAMIAR NA JAKIEŚ FIRMY WE WROCŁAWIU LUB DOLNYMŚLĄSKU GDZIE WARTO KUPIĆ AUTO - CHODZI MI O DOBRY SAMOCHÓD Z POLSKIEGO SALONU DZIĘKUJĘ
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-01-2018, 01:34 AM
Post: #15
RE: AAAuto Wrocław Opinie
Mniejsze firmy to nie głupie rozwiązanie przeważnie lepiej dbają o klienta, starają się, mają lepiej wyselekcjonowany towar niz molochy, nie tylko w morotyzacji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-13-2018, 06:48 AM
Post: #16
RE: AAAuto Wrocław Opinie
Czy jest tu ktoś kto kupił samochód w AUTOCENTRUM AAA AUTO i poszedł ze sprawą do sądu?

Samochód kupiony w tej firmie okazał się powypadkowy i to w taki sposób, że jego użytkowanie jest po prostu niebezpieczne. Zapewniali, że samochód jest bezwypadkowy i w bardzo dobrym stanie. Gdy samochód obejrzał mechanik szczegółowo pokazał miejsca nieudolnej naprawy blacharsko lakierniczej.

Oczywiście na wymianę auta która jest możliwa nie ma co liczyć bo jak się dowiedzieli jaka jest sytuacja to samochód można wymienić tylko na bardzo niekorzystnych warunkach.

Samochód był bardzo drogi i sprawy nie odpuszczę. Czy ktoś ma doświadczenia jak sprawy się toczą gdy się pójdzie do sądu. W internecie można poczytać że ta firma ma doświadczenie w sporach sądowych z klientami bo jest wiele osób które dało się nabrać na ich super przygotowaną ofertę i ściemnianie. Prosze o informacje jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji proszę o wiadomość. Może wspólnie da się coś zrobić szybciej i lepiej?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-16-2018, 12:32 AM
Post: #17
RE: AAAuto Wrocław Opinie
U mnie sprawa skończyła się w sądzie bo z nimi inaczej się nie dogadasz. Wspólnie nic nie da musisz iść samodzielnie do prawnika i to dobrego specjalizującego się w sprawach przeciwko handlarzom i walczyć o swoje. Chwile poczekasz na kasę ale później zwracają za wszystko łącznie z parkingiem strzeżonym na którym stało auto czekając na wyrok
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-16-2018, 12:46 AM
Post: #18
RE: AAAuto Wrocław Opinie
AAA Auto cwaniakuje i zwodzi klienta do momentu aż dostaną pozew od prawnika. Wcześniej są twardzi bo właśnie myślą, że jak będą tak postępować z klientami to ci się zniechęcą i ich nie pozwą. A w sądzie to już na swoją obronę nie mają nic bo sprzedają auta w takim stanie, że łatwo w sądzie udowodnić że wcisneli człowiekowi auto w innym stanie niż zapewniali, że jest.

Dlatego jeśli zostaliście tam oszukani to ich pozywajcie a nie dawajcie z siebie robić łosi
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-16-2018, 05:24 AM
Post: #19
RE: AAAuto Wrocław Opinie
Polecicie jakiegoś prawnika który pomoże w sprawie sądowej przeciwko tej firmie?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-16-2018, 10:20 PM
Post: #20
RE: AAAuto Wrocław Opinie
Jeśli macie problem z samochodem kupionym w AAA AUTO i chcecie ich pozwać to polecam http://www.prawnicyodmotoryzacji.pl - mi pomogli w walce z autokomisem na tyle skutecznie, że obyło się bez sprawy w sądzie. Handlarz oddał pieniądze za auto i za koszty chociaż na początku twierdził, że nie odda nawet jak będzie wyrok sądu
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości