Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autakrajowe Łódź opinie
03-04-2018, 10:58 PM
Post: #1
Autakrajowe Łódź opinie
Poszukuję opinii o firmie
Auta Krajowe
Brzezińska 260 - 92-703 Łódź

Zainteresowało mnie jedno auto z oferty https://www.otomoto.pl/oferta/renault-la...zxGId.html

Sprzedający twierdzi, że samochód jest w bardzo dobrym stanie i można śmiało jechać. Z uwagi, że wracam do kraju za 2 tygodnie to wole jeszcze zapytać w paru miejscach zanim się tam wybiorę. Przeglądałem opinie w sieci i nieco dziwne są niby same pozytywne ale jakby pisane na siłe. Sam nie wiem co o tym myśleć?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post

Tags
03-05-2018, 07:09 AM
Post: #2
RE: Autakrajowe Łódź opinie
Widać mają samochodu pokontaktowe (poleasingowe). Co do zasady w przypadku takich aut nie musisz bać się, że były rozbite czy brały udział w wypadkach bo takie nie wracają na rynek. Ale nie myśl też, że wszystkie mają oryginalny lakier. Natomiast najczęsciej są lakierowne po jakiś przecierkach otarciach i delikatnych stłuczkach. Przebiegi masz pewne bo każdy taki samochód musi być serwisowany w ASO nie ma innego wyboru i to regularnie, wiec serwis też pewny. Co do cen to mają raczej mocno zawyżone - jak się kończą kontrakty to na rynek wpada zwykle dużo aut pardzo podobnych. Kiedyś chciałem tak kupić meganke i patrzyłem też na ofertę Autakrajowe ale konkurencja miała dużo taniej. Poszukaj dobrze to znajdziesz.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-06-2018, 08:56 AM
Post: #3
RE: Autakrajowe Łódź opinie
Daj sobie spokój z tymi poleasingowymi, cieżko trafić zadbany egzemplarz. Wiadomo jakie auto jest najlepsze firmowe bo można dojeżdzać jak się chce. Kup lepiej samochód od prywatnego właściciela. Masz pewność że było dbane
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-09-2018, 03:31 AM
Post: #4
RE: Autakrajowe Łódź opinie
Akurat tu nie masz racji kolego. Auta poleasingowe są lepiej utrzymane technicznie niż samochody od prywatnych właścicieli to KAŻDY przegląd musi być w ASO i każdy regularnie. ( mowimy to o autach po wynajmnie długoterminowym ) Pozostaje jedynie sprawdzenie czy użytkownik dbał o espekt estetyczny auta no i jakie miało kolizje czy je miało. Auta z wynajmu nie są po wypadkach - mogą być tylko po niegroźnych kolizjach. Akurat ostatnio mój znajomy z pracy jeździ po takich właśnie prywatnych uczciwych pierwszych właścicielach i jeszcze auta nie kupił. Bo na miejscu okazuje się, że albo nie było pieniążków na serwis porządny i auto było serwisowane w szopie albo właściciel zapomniał o tym, że wymieniał pół przodu w samochodzie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-28-2018, 12:01 AM
Post: #5
RE: Autakrajowe Łódź opinie
Coś Laguna widzę nadal stoi. Nie kupiłeś jedank kolego?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-28-2018, 07:25 AM
Post: #6
RE: Autakrajowe Łódź opinie
Laguna kupiona. Identyczna ale nie w tej firmie Big Grin
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-31-2018, 09:47 PM
Post: #7
RE: Autakrajowe Łódź opinie
Ale co auto okazało się nie zgodne z opisem? Czy dlaczego nie kupiłeś w Autakrajowe? Czaje się na jedno auto tam ale cena na razie za wysoka, nie wiem czy warto czy jak?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-02-2018, 10:19 PM
Post: #8
RE: Autakrajowe Łódź opinie
Kupiłem w Salonove.pl tu masz namiar w razie czego chociaż widzę, że pisaleś chwilę temu ale dopiero zobaczyłem powiadomienie - https://www.facebook.com/salonovepl/ . Czemu? Mi bardziej odpowiadała obsługa jakoś lepiej się z nimi rozmawiało no i cenę też mi zrobili lepszą. Wybór też w sumie był lepszy bo mieli wystawioną tylko 1 szt ale później się okazało że mają 3 w sumie prawie identyczne ale z różnymi przebiegami. Generalnie to wszyscy pewnie biorą o tego samego dostawcy więc auta są podobne tylko ceny inne Tongue
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości