Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Największy komis samochodowy Wrocław
12-18-2016, 09:58 AM
Post: #1
Największy komis samochodowy Wrocław
Mam do sprzedania autko. Jadę teraz na kontrakt i nie mam czasu na samodzielną sprzedż więc chcę wstawić do autokomisu - najlepiej we Wrocławiu. Który komis ma dobre opinie i jest największy bo chyba w takim sprzeda się najszybciej?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post

Tags
12-18-2016, 11:52 PM
Post: #2
RE: Największy komis samochodowy Wrocław
daj sobie spokój z autokomisami to w większości oszuści
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-19-2016, 12:08 AM
Post: #3
RE: Największy komis samochodowy Wrocław
no właśnie dlatego tu pytam który ma dobre opinie chyba i takie są. nie mam innego wyjścia muszę auto sprzedać
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-19-2016, 12:32 AM
Post: #4
RE: Największy komis samochodowy Wrocław
Jak na szybko chcesz sprzedać auto to lepiej poszukaj sobie skupu aut - we Wrocławiu jest tego sporo
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-19-2016, 09:59 PM
Post: #5
RE: Największy komis samochodowy Wrocław
We Wrocławiu masz np autokomis TOP CAR na królewieckiej. Nie korzystałem z ich usług i nie wiem jakie ma opinie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-22-2016, 01:09 AM
Post: #6
RE: Największy komis samochodowy Wrocław
Ok wstawiłem auto do Top Car zobaczymy czy ogarną sprawę....
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-09-2017, 08:46 AM
Post: #7
RE: Największy komis samochodowy Wrocław
I jak tam sprzedał się samochód? Możesz napisać jaka jest różnica między ceną jaką Ty chcesz za samochód a jaką wystawia autokomis? Czy są jakieś koszty za wstawienie samochodu do tego komisu?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-10-2017, 11:12 PM
Post: #8
RE: Największy komis samochodowy Wrocław
Auto wstawiasz za darmo, doliczają prowizję nie będę tu zdradzał ich tajemnic Wink auto nie sprzedane jeszcze Sad
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-01-2017, 03:10 AM
Post: #9
RE: Największy komis samochodowy Wrocław
No dobra a jak szybko sprzedać auto w skupie aut we Wrocławiu to w którym? Nie uśmiecha mi się oddawać samochód w obce ręce - od razu zaznaczę audi a5 rok 2014
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-01-2017, 03:15 AM
Post: #10
RE: Największy komis samochodowy Wrocław
Drogie auto. Skupy aut to raczej kupują tańsze auta tak do 10k. Myslę, że pozostaje autokomis lub samodzielna sprzedaż
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości