Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salonove.pl - opinie
11-06-2017, 06:39 AM
Post: #1
Salonove.pl - opinie
Poszukuję opinii na temat firmy Salonove.pl z Wrocławia. Jest na ich stronie auto które mnie interesuje, piszą że wszystkie ich auta są sprawdzone z pewnymi przebiegami czy ktoś może kupował tam samochód i może coś doradzić? Warto jechać
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post

Tags
12-11-2017, 02:09 AM
Post: #2
RE: Salonove.pl - opinie
Kupiłem u nich auto 2 tygodnie temu, zostawiłem im swoje w rozliczeniu. W piątek byłem autem na przeglądzie i jest dokładnie takie jak zapewniali. Ogólnie podchodzą do sprawy bardzo otwarcie - zanim przyjechałem miałem na mailu całą dokumentacje auta, film gdzie pokazywali jak samochód wygląda to na plus bo nie jedziesz w ciemno. Na miejscu widać, że auta wybierają nie mają ich zbyt wiele ale te co są to w bardzo fajnych stanach i tylko z polskiego salonu. Można się dogadać i są uczciwi
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-09-2018, 03:33 AM
Post: #3
RE: Salonove.pl - opinie
Jadę do nich w sobotę bo mają ładną Avensis, mam nadzieję że faktycznie są uczciwi i samochód jest ok bo mam prawie 500km w jedną stronę
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-13-2018, 03:48 AM
Post: #4
RE: Salonove.pl - opinie
(03-09-2018 03:33 AM)Ernestgem napisał(a):  Jadę do nich w sobotę bo mają ładną Avensis, mam nadzieję że faktycznie są uczciwi i samochód jest ok bo mam prawie 500km w jedną stronę

I jak tam udała się wizyta? Czy orientujesz się może jak sobie radzą z załatwianiem kredytu leasingu na auto? Mam u nich upatrzone jedno autko już chwile stoi więc może uda się jakoś wynegocjować lepszą cene? Jak przebiegała negocjacja da się coś ugrać na miejscu?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-02-2018, 10:22 PM
Post: #5
RE: Salonove.pl - opinie
Ja u nich kupiłem Lagunę 2014 po tym jak tu wypatrzyłem info o nich. Bardzo ok, ceny robią na auta lepsze niż konkurencja. Stan samochodu jak najbardziej ok bo handlują tylko samochodami poleasingu z Polski więc mają wszystkie papiery na serwisy w aso i info co ewentualnie było malowane też masz w wycenie rzeczoznawcy.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-05-2018, 04:50 AM
Post: #6
RE: Salonove.pl - opinie
Dzwoniłem tam dzisiaj bo szukam auta poleasingowego. Jak z negocjacją ceny bo przez telefon powiedzieli, że możemy negocjować na miejscu po obejrzeniu samochodu ale jeśli to ma być negocjacja typu 200zł to nie jestem zainteresowany
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-06-2018, 12:55 AM
Post: #7
RE: Salonove.pl - opinie
(06-05-2018 04:50 AM)LeRewolito napisał(a):  Dzwoniłem tam dzisiaj bo szukam auta poleasingowego. Jak z negocjacją ceny bo przez telefon powiedzieli, że możemy negocjować na miejscu po obejrzeniu samochodu ale jeśli to ma być negocjacja typu 200zł to nie jestem zainteresowany

No i to jest zdrowe podejście, sam siedziałem w biznesie i nie ma nic bardziej irytującego niż targowanie się o cene jeszcze przed obejrzeniem auta. A co jak opuszczą cenę to przelejesz w ciemno kwotę na konto?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-23-2018, 09:18 PM
Post: #8
RE: Salonove.pl - opinie
Niby fajnie bo większość pisze, że mają fajne samochody i dobrze podchodzą do klientów ale jak wchodzę na ich stronę to mają tylko kilkdzięsiąt aut więc wybór raczej nie za wielki. Czy na placu jest tyle samo samochodów czy może mają więcej tylko wszystkich nie wystawiają?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-23-2018, 09:29 PM
Post: #9
RE: Salonove.pl - opinie
A czy ktoś się orientuje czy w tej firmie można zostawić auto w rozliczeniu czy tylko kupno ich aut za gotówkę?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości