Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
01-27-2017, 01:37 AM
Post: #1
SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
POSZUKUJĘ DOBRY SKUP AUT W ŁODZI KTÓRY ODKUPI ODE MNIE ZA GOTÓWKĘ AUTO SZYBKO. AUTO NIECO DROŻSZE ROCZNIK 2013 - KTOŚ POLECI JAKIŚ SKUP SAMOCHODÓW?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post

Tags
02-08-2017, 11:44 PM
Post: #2
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
wpisz sobie w skup aut Łódź w wyszukiwarce wyników jest dość sporo
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-08-2017, 11:50 PM
Post: #3
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
Nie mam na to za bardzo czasu w PL będę tylko kilka dni chcę to załatwić szybko a nie jeździć po wszystkich skupach
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-10-2017, 01:33 AM
Post: #4
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
Nie lepiej wstawić najpierw do autokomisu i poczekać. Z tego co wiem skupy mają niskie cenniki
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-15-2017, 02:45 AM
Post: #5
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
Tak jak pisałem wyżej szukam opinii o dobrym skupie aut z Łodzi lub okolic. Autokomisy mnie nie interesują mam złe doświadczenia
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-15-2017, 03:25 AM
Post: #6
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
Autokomis i skup aut ta sama branża ci sami ludzie wiec nie wiem co za różnica
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-15-2017, 03:31 AM
Post: #7
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
Dla mnie jest różnica. Kiedyś auto zostawiłem w autokomisie to nie sprzedali a odebrałem z brudną tapicerką i rysami na karoserii których wcześniej nie było.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-15-2017, 06:10 AM
Post: #8
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
Sprawdź sobie w pierwszej kolejności 2 firmy http://www.skup-aut-lodz.eu oraz Superautomarket.pl
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-16-2017, 09:59 PM
Post: #9
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
Nie wiem czy jakikolwiek skup samochodów w Łodzi może mieć dobre opinie - dziś byłem chyba w 5 firmach przypadkiem wybranych z internetu i jest jakaś masakra. Auto nie jakieś super szczególne Audi a4 b8 rok 2010 r. i jedni albo nie kupują bo za nowe a inni dają smieszne ceny. Dzwoniłem teraz jeszcze do tych 2 firm co kolega wyżej poleca kazali wypełnić jakieś formularze wycen na stronach i mają podesłać ceny bo już mi się jeździć po tych firmach nie chce.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-02-2017, 06:25 AM
Post: #10
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
Masz jeszcze to Audi do sprzedania? Jaka cena i stan?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości