Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
03-02-2017, 07:20 PM
Post: #11
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
Nie już nie mam. Sprzedałem
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-03-2017, 12:36 AM
Post: #12
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
Sprzedałeś prywatnie czy w w tych skupach samochodów?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-03-2017, 01:23 AM
Post: #13
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
W skupie Superautomarket we Wrocławiu
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-03-2017, 01:27 AM
Post: #14
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
Możesz coś więcej napisać. Też chcę sprzedać auto szybko jestem z Łodzi. Czemu sprzedawałeś aż we Wrocławiu?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-03-2017, 01:30 AM
Post: #15
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
Poczytaj sobie moje wpisy wcześniej. W Łodzi też próbowałem ale ceny jakie mi dawali za auto to była masakra. Oni zaproponowali cenę niezłą a i tak miałem sprawę do załatwienia blisko Wrocławia więc podjechałem.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-03-2017, 02:31 AM
Post: #16
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
http://www.skup-aut-lodz.eu - a tu próbowałeś? też pisali że niby dobra firma. Jak to wygląda na miejscu?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-06-2017, 10:11 AM
Post: #17
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
możesz przy okazji też zobaczyć tu http://www.lodz-skupaut.pl - reklamowali się w radiu jakiś czas temu więc chyba prężnie działają
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-06-2017, 07:08 PM
Post: #18
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
Który z tych skupów w łodzi lepszy?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-23-2018, 09:28 PM
Post: #19
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
Sprawdź ceny w jedym i w drugim proste. Teraz tych skupów to są na rynku setki więc chyba jest w czym wybierać
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-01-2019, 02:31 AM
Post: #20
RE: SKUP AUT ŁÓDŹ OPINIE
Zobacz ceny w Superautomarket są najwięksi w Polsce
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości