Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SKUP AUT POZNAŃ OPINIE
10-14-2015, 08:29 PM
Post: #1
SKUP AUT POZNAŃ OPINIE
witam,

poszukuję skupu samochodów w poznaniu - jest jakiś płacący dobre ceny?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post

Tags
10-15-2015, 11:17 PM
Post: #2
RE: SKUP AUT POZNAŃ OPINIE
szukaj skupów ogólnopolskich a nie lokalnych - lokalny skup aut = niska cena za samochód
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-10-2017, 07:47 PM
Post: #3
RE: SKUP AUT POZNAŃ OPINIE
ok możesz mi powiedzieć tylko jaki taki skup działa w Poznaniu? Dla mnie wszystkie te strony tych skupów samochodów wyglądają identyczni, piszą tam wszyscy to samo
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-13-2017, 09:57 PM
Post: #4
RE: SKUP AUT POZNAŃ OPINIE
Może napisz do wszystkich i zobacz który skup aut zapropnuje najwyższą cenę
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-14-2017, 03:37 AM
Post: #5
RE: SKUP AUT POZNAŃ OPINIE
Pisałem do 4 skupów a w 2 byłem. ale przez telefon to jest inna cena a jak przyjeżdzam na miejsce to już też inna chociaż stan samochodu się nie zmieniał. Dlaego szukam namiary na jakiś skup aut z dobrymi opiniami.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-14-2017, 08:44 PM
Post: #6
RE: SKUP AUT POZNAŃ OPINIE
Witam Panowie widzę, że nieco odświeżyliście mój wątek. Nie wiem jak teraz wygąda sytuacja z tymi skupami aut ale napiszę jak to wyglądało gdy ja sprzedawałem czyli pod koniec 2015 r. Też na początku szukałem informacji w internecie w którym skupie aut w poznaniu najlepiej sprzedać auto - jednak nie dostałem takiej informacji a że mi się spieszyło to zacząłem szukać na własną rękę. Po pierwsze powiem wam ze trzeba uważać bo nie każdy skup aut to tak naprawdę poważna firma. wiele ogłoszeń to ogłoszenia przypadkowych osób z którymi umawiacie się na parkingach lub stacjach benzynowych. Odradzam takie spotkania bo przeważnie cena jaką obiecują a jaką proponują finalnie mocno się różni - ogólnie to strata czasu. Są też skupy które do transakcji podchodzą profesjonalnie i wyceniają samochody tak aby i oni mogli zarobić i aby właściciel sprzedający nie został ogołocony - i tutaj należy poszukać skupu który akurat za waszą markę zapłaci najlepiej - różnice są spore bo w przypadku mojego samochodu którego powiedzmy sobie wartość wynosiła ok 32 tyś zł oscylowały one w około 3 tyś zł w zależności od skupu samochodów. Nie bójcie się też targować na miejscu ja od kwoty którą pierwotnie mi zaproponowali jeszcze utargowałem ok 800zł . Skup aut w którym sprzedałem auto to Superautomarket więc sprawdzcie sobie ich ofertę w pierwszej koleności
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-29-2018, 06:32 AM
Post: #7
RE: SKUP AUT POZNAŃ OPINIE
A czy ktoś sprzedawał w skupie aut 2 letnie autko? Firmy te są zainetesowane świeższymi autami czy raczej nie da rady?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-01-2019, 02:11 AM
Post: #8
RE: SKUP AUT POZNAŃ OPINIE
Jasne lepsze duże skupy aut są jak najbardziej wręcz nastawione są na kupno aut nowszych, stare auta do napraw to kupują przypadkowi handlarze którzy nawet nie mają własnego placu i na takich bym uważał. Firma musi mieć plac, biuro i dobre opinie. Zwłaszcza jak sprzedajesz auto firmowe na fvat to kupujący musi zrobić ci przelew bo pewnie kwota powyżej 15 tyś a takie są wymagania prawne. Tak więc tylko duże sprawdzone skupy i takich szukaj. Można sprzedać szybko i stosunkowo korzystnie ale tylko w dużym skupie aut. Jak firma nie ma zdjęć siedziby na stronie to też przemyśl sprawę bo na miejscu może być różnie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości