Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
10-16-2015, 04:23 AM
Post: #1
SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
poszukuje dobru skup samochodów w Warszawie. wpisałem to hasło w google i wyskoczyło bardzo dużo firm - pojechałem do dwóch pierwszych i ceny jakie zaproponowali za mój samochód były bardzo niskie - w 3 skupie powiedzieli, że wogóle nie kupują aut takich jak moje ( 3 letni mercedes ml) - pytanie czy ktoś z Was sprzedawał samochód w Warszawie w jakimś skupie aut i jak to przebiega w przypadku droższych aut?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post

Tags
10-17-2015, 12:17 AM
Post: #2
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
powypełniaj formularze na stronach - wpisz w google skup aut warszawa opinie i zobacz co piszą użytkownicy jak chcesz sprzedać w dobrej cenie musisz dużo szukać i porównywać ceny
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-18-2015, 04:36 AM
Post: #3
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
Jeśli chcesz cenę wysoką to czego szukasz w skupach samochodów - albo chcesz sprzedać szybko albo chcesz sprzedać drogo - nie da się sprzedać i szybko i drogo
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-19-2015, 06:49 PM
Post: #4
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
To prawda ale można zawsze wybrać najlepszą ofertę od skupu aut dlatego warto popytać przed dokonaniem decyzji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-16-2017, 08:50 PM
Post: #5
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
czy może ktoś podać jakieś konkretne namiary. Jest tych firm sporo w Warszawie, natrafiłem na 2 z przypadku wybrane w google po wpisaniu skup aut warszawa i jestem powiem szczerze zniesmaczony. Szukają leszcza który sprzeda auto za pół darmo, jak przyjechałem na miejsce to ocena auta sprowadza się głównie do szukania wad albo co gorzej ich wymyślania aby kupić auto jak najtaniej. Najlepsze jest to, że firmy te mają niby to dobre opinie w wizytówkach google. Poda ktoś namiar na kogoś sprawdzonego. Chcę sprzedać szybko ale nie oddać auto za darmo. Godzę się z niższą ceną ale w granicach rozsądku.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-16-2017, 09:06 PM
Post: #6
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
No co ty masz 5 lat aby wierzyć w pochwalne opinie w wizytówkach google? wiadomo, że sami sobie to piszą no wpisałem skup aut warszawa i pierwsze 3 wyniki i ich opinie to przecież jest smiech na sali. "niesamowite jestem pod ogromnym warażeniem jak szybko udało mi się sprzedać samochód w tym skupie aut" blahaha
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-18-2017, 07:23 AM
Post: #7
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
wiadomo ze te opinie to ściema. Jeśli ktoś sprzedawał w ten sposób niech coś podpowie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-30-2017, 07:13 AM
Post: #8
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
ok sprzedałem samochód po kilku dniach poszukiwania. Zdecydowanie jeśli zależy wam a sprzedaży w dobrej cenie to jedzcie do http://www.superautomarket.pl - różnica w cenie i w obsłudze to jest jakaś przepaść w porównianiu z innymi skupami aut z Warszawy. Naprawdę solidni i ceny proponują uczciwe.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-05-2017, 07:54 PM
Post: #9
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
Aż podjadę i sprawdzę czy to nie reklama....dam znać
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-16-2017, 11:13 PM
Post: #10
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
(10-05-2017 07:54 PM)Gilbert napisał(a):  Aż podjadę i sprawdzę czy to nie reklama....dam znać

I JAK BYŁEŚ?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości