Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
10-31-2017, 08:05 AM
Post: #11
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
Tak sprzedałem. Muszę powiedzieć, że bardzo uczciwa firma. Ja uczciwie opisałem auto, dokładnie, przesłałem fotki. Oni wycenili powiedzieli na co zwracają uwagę, człowiek z którym rozmawiałem bardzo rzeczowy. Na miejscu sprawdzili tylko czy opis zgodny i zgodnie z umową zapłacili. Tak więc jak na rynek motoryzacyjny mocne zaskoczenie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-31-2017, 08:08 AM
Post: #12
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
A to ciekawe. Zawsze wszyscy piszą, że takie skupy to tylko szukają każdej wady aby obniżyć cenę - obiecują jedno a później proponują dużo niższą cenę a tu taka niespodzianka
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-31-2017, 08:12 AM
Post: #13
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
LUDZIE, nie rozumiem po co wam te skupy nie lepiej sprzedać samodzielnie?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-31-2017, 08:17 AM
Post: #14
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
Próbowałem sprzedać auto samodzielnie, brak zainteresowania jak się pojawia kupiec to albo handlarz co chce za 50% ceny kupić i jedyne co to tracisz czas i nerwy bo oczywiście żaden handlarz otwarcie nie powie, że handlarz tylko dla siostry, żony kupuje itd a na koniec wypada albo klienci bez kasy przy okazji oglądający, albo ludzie oderwani od rzeczywistości co myślą, że auto w salonie kupują. Kilka weekendów straciłem ogólnie nie polecam. Następne auto w leasing aby uniknąć sprzedaży albo właśnie sprzedam też do tego skupu
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-31-2017, 08:39 AM
Post: #15
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
No nie wiem ja jak sprzedawałem auto to wystawiłem na początku wakacji a na końcu sprzedałem. Nie było źle
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-31-2017, 08:42 AM
Post: #16
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
Wszystko zależy jakie auto, jaki przebieg, jaka marka. Jedne sprzedać łatwiej inne trudniej. Zasadniczo im droższe tym trudniej. Rynek nie jest teraz dobry, ludzie wybredni. Nic dziwnego że skupy takim zainteresowaniem się cieszą.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-31-2017, 08:45 AM
Post: #17
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
Przebieg marka mówisz - to ja cie zaskoczę. Mazda 6 rok prod 2015 przebieg 60 tyś - to moje auto z polskiego salonu. W stanie niemalże idealnym, kilka małych rysek i wymieniona szyba czołowa od odprysku kamienia i właśnie na takie auto nie mogłem normalnego nabywcy znaleźć
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-31-2017, 08:48 AM
Post: #18
RE: SKUP AUT WARSZAWA - OPINIE
heh to nieźle. Ja na początku przyszłego roku planuję sprzedać żony Rav4 i kupić coś nowszego więc może już zaczne szukać klienta. Jak by ktoś był zainteresowany rocznikiem 2013 to smiało pisać. Autko w bardzo dobrym stanie Big Grin
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości