Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SKUP AUT ZIELONA GÓRA OPINIE
10-16-2015, 02:20 AM
Post: #1
SKUP AUT ZIELONA GÓRA OPINIE
PROSZĘ O WASZE OPINIE NA TEMAT SKUPÓW AUT W ZIELONEJ GÓRZE? CZY JEST JAKAŚ FIRMA TEGO TYPU KTÓREJ WARTO SPRZEDAĆ AUTO CZY MOŻE LEPIEJ UDERZYĆ NP DO WROCŁAWIA?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post

Tags
10-18-2015, 05:07 AM
Post: #2
RE: SKUP AUT ZIELONA GÓRA OPINIE
nie pamietam już nazwy ale duży skup aut z wrocławia ma oddział w zielonej
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-19-2015, 06:34 PM
Post: #3
RE: SKUP AUT ZIELONA GÓRA OPINIE
wszystko zależy jakie masz auto jak starsze i tanie to szukaj lokalnie. duże skupy takimi autami nie będą zainteresowane. Jak natomiast masz auto młode i droższe warto pojechać nawet więcej km bo nieraz możesz dostać kilka tysi więcej
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-06-2015, 09:10 PM
Post: #4
RE: SKUP AUT ZIELONA GÓRA OPINIE
ok podajcie jakieś konkretne skupy - jak wpisuje skup aut zielona góra to wyświetlają mi się jakieś szroty i złomowania. Ja potrzebuje firmy która kupi mercedesa s320 rok 2008 r. na szybko!!!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-01-2015, 08:00 PM
Post: #5
RE: SKUP AUT ZIELONA GÓRA OPINIE
to wpisz sobie w necie skup aut luksusowych i zobacz ile tego wyskakuje - pierwszy z brzegu http://skupautluksusowych.eu/skup-aut-mercedes/
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-08-2017, 11:43 PM
Post: #6
RE: SKUP AUT ZIELONA GÓRA OPINIE
A auta zwykłych szaraków takie za ok 20 tyś to która firma w dobrej cenie kupuje?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-10-2017, 01:56 AM
Post: #7
RE: SKUP AUT ZIELONA GÓRA OPINIE
Ja sprzedałem w Superautomarket jak większość osób teraz chyba. Mają dobre opinie i jako skup się spisują dobrze. Polecam ci
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-14-2017, 07:44 PM
Post: #8
RE: SKUP AUT ZIELONA GÓRA OPINIE
Sprawdź sobie też cenę w Lecar http://www.lecar-skupaut.pl/zielona-gora/ w zielonej górze działają i moim zdaniem to jeden z najlepszych skupów aut
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-02-2017, 09:13 AM
Post: #9
RE: SKUP AUT ZIELONA GÓRA OPINIE
pochwalcie się ile te skupy zapłaciły za wasze autka Big Grin
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-04-2017, 07:32 AM
Post: #10
RE: SKUP AUT ZIELONA GÓRA OPINIE
No właśnie to jest chyba najważniejsze w przypadku skupów samochodów
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości