Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Supercar Wrocław / Długołęka opinie
06-05-2018, 03:55 AM
Post: #1
Supercar Wrocław / Długołęka opinie
Poszukuję opinii na temat firmy Supercar ul. Wrocławska 10A - 55-095 Długołęka obok Wrocławia.


Interesuje mnie zakup samochodu po leasingu tylko i wyłącznie z Polski a z tego co czytałem w internecie oni właśnie takimi autami handlują.

Dokładnie interesuje mnie ten samochód https://www.otomoto.pl/oferta/opel-astra...zARtO.html

Pytanie jakie są te ich auta czy to są powindykacyjne czy mocno eksploatowane czy ktoś miał do czynienia z tą firmą.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post

Tags
06-05-2018, 04:47 AM
Post: #2
RE: Supercar Wrocław / Długołęka opinie
Powindykacyjne to sobie odpuść - jak komuś windykują auto to raczej o nie nie dba, oglądałem takie samochody bo akurat też szukam i dramat. Poleasingowe są ok, fajnie jak mają niski przebieg chociaż takie cieżko trafić
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-06-2018, 12:28 AM
Post: #3
RE: Supercar Wrocław / Długołęka opinie
Byłem tam jakiś czas temu. Od obsługi raczej nie oczekuj że doradzą o ile w ogóle ktoś do ciebie podejdzie. Myślałem, że auta mają tylko z Polski bo zależało mi na kupnie auta krajowego ale też jest bardzo dużo sprowadzonych nawet nie wiem czy nie więcej. Na pytanie czy auto było lakierowane odpowiedzi typu to sobie pan musi sam sprawdzić oraz jak pan szuka samochodu co nie mial nic lakierowane to nigdy pan auta nie kupi. Auta tam nie kupiłem
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-06-2018, 12:52 AM
Post: #4
RE: Supercar Wrocław / Długołęka opinie
(06-06-2018 12:28 AM)MariszOle napisał(a):  Byłem tam jakiś czas temu. Od obsługi raczej nie oczekuj że doradzą o ile w ogóle ktoś do ciebie podejdzie. Myślałem, że auta mają tylko z Polski bo zależało mi na kupnie auta krajowego ale też jest bardzo dużo sprowadzonych nawet nie wiem czy nie więcej. Na pytanie czy auto było lakierowane odpowiedzi typu to sobie pan musi sam sprawdzić oraz jak pan szuka samochodu co nie mial nic lakierowane to nigdy pan auta nie kupi. Auta tam nie kupiłem

Hehehe siedzę trochę w branży i powiem ci, że po prostu sprzedawca ocenił że przyjechałeś bez gotówki pozawracać głowę. Może to zdumiewające ale po jakimś czasie sprzedawca od razu poznaje klienta który przyjechał kupic i takiego co obejrzy wszystkie auta na placu i powie, że jeszcze pomyśli.

Poza tym jak masz powyżej 30 aut na placu to myslisz że człowiek pamięta co w jakim aucie było malowane? Zwłaszcza jak jeden passat odjerzdza drugi przyjedzie i tak codziennie. No wybacz

A, że szukasz auta co było nie malowane to też dobrze ci powiedział. Auta poleasingowe to bardzo fajna sprawa bo masz wszystkie serwisowane dokładnie do końca tylko w ASO ale normalne jest, że mają nieraz lakierowane elementy to nic strasznego. Jak szukasz auta idealnego to powodzenia więcej wydasz na paliwo prowadząc poszukiwania po całej Polsce niż to warte
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-06-2018, 10:43 PM
Post: #5
RE: Supercar Wrocław / Długołęka opinie
(06-06-2018 12:52 AM)Hommmie napisał(a):  Hehehe siedzę trochę w branży i powiem ci, że po prostu sprzedawca ocenił że przyjechałeś bez gotówki pozawracać głowę. Może to zdumiewające ale po jakimś czasie sprzedawca od razu poznaje klienta który przyjechał kupic i takiego co obejrzy wszystkie auta na placu i powie, że jeszcze pomyśli.

To chyba musi być z ciebie średni sprzedawca aut. Jeśli chcesz wiedzieć to TEGO SAMEGO DNIA kupiłem auto w innej firmie we Wrocławiu która sprzedaje auta polesingowe. Sprzedawca był miły i już przez telefon wiedział które auto jest w jakim stanie, i co było w nim lakierowane. Na placu też mieli kilkadziesiąt aut i jakoś sobie poradził z tym zdaniem.

Skoro już mówisz, że sprzedajesz auta to przypomnę że teraz rynek należy do klienta i dobra obsługa to podstawa. Nie mówię już nawet o tym, że do klienta trzeba podbiegać jak tylko wejdzie bo nie każdy to lubi. Ale MUSISZ wiedzieć co sprzedajesz to jest chyba oczywiste. Poza tym czasami ktoś potrzebuje pomocy przy wyborze auta itd.

Aha i jakoś udało mi się kupić samochód z 2014 r. który ma cały lakier w oryginale co zostało potwierdzone w ASO więc się jednak da i to nie trzeba jeździć po całej Polsce Big Grin
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-23-2018, 09:15 PM
Post: #6
RE: Supercar Wrocław / Długołęka opinie
Możesz podać namiar na tego sprzedawcę aut? Przeszukuje właśnie internet czytam różne opinie o firmach i chyba cieżko trafić kogoś kto ma dobre auta i uczciwego sprzedawcę. Będę wdzięczny za szybką odpowiedź
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-23-2018, 09:26 PM
Post: #7
RE: Supercar Wrocław / Długołęka opinie
Teraz to nie tylko od handlarza ciężko o dobre auto, prywatni właściciele też kombinują ;/
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-10-2018, 07:12 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-10-2018 07:12 AM przez MariszOle.)
Post: #8
RE: Supercar Wrocław / Długołęka opinie
(06-23-2018 09:15 PM)J.homeles napisał(a):  Możesz podać namiar na tego sprzedawcę aut? Przeszukuje właśnie internet czytam różne opinie o firmach i chyba cieżko trafić kogoś kto ma dobre auta i uczciwego sprzedawcę. Będę wdzięczny za szybką odpowiedź

Dopiero zobaczyłem pytanie - we Wrocławiu zobacz sobie Salonove.pl https://www.facebook.com/salonovepl/, ja kupiłem właśnie u nich i jak narazie cały czas jestem zadowolony
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-01-2018, 01:15 AM
Post: #9
RE: Supercar Wrocław / Długołęka opinie
Prywatni kombinują jak mogą bo ludzie mają duzy wybór aut. Poza tym wiele osób już wie, że lepiej kupić dobre sprawdzone auto od handlarza bo raz, że dobre firmy dają dobre gwarancje na rok lub nawet na 2 lata, dwa że z faktury nie trzeba już płacić PCC i co najważniejsze w razie gdyby było coś nie tak handlarza o wiele łatwiej i szybciej można za to ścigać
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-01-2018, 01:26 AM
Post: #10
RE: Supercar Wrocław / Długołęka opinie
Dokładnie. Wszystko się zmienia kiedyś każdy chciał kupić od prywatnego a teraz każdy ze sprawdzonej firmy. Zwłaszcza, że kolega ostatnio pojechal 400km po auto. Niby człowiek był pierwszym właścicielem tak mówił przez telefon. Na miejscu okazuje się, że handluje. Kolega nawet auta nie oglądał bo jak już ktoś tak kłamie przez telefon to jaka jest szansa, że auto będzie ok
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości